Etihad: Uskoro prvi letovi avionima Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner

Izvor: gDestinacija.com, 28.Avg.2014, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Etihad: Uskoro prvi letovi avionima Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner

Na letovima za London, Sidnej, Diseldorf, Vašington i druge destinacije od decembra ove godine Etihad Airways će uvesti avione Airbus A380 i Boeing 787 Dreamliner. U ovim avionima će prvi put biti predstavljene i nove klase, a kompanija je tim povodom pokrenula sveobuhvatan program obuke za pilote i kabinsko osoblje. Tokom prve godine rada, Airbus A380 će obavljati >> Pročitaj celu vest na sajtu gDestinacija.com << tri leta dnevno na liniji Etihad-a između Abu Dabija i Londona, kao i odabrane letove za Sidnej od 1. juna sledeće godine. Između decembra 2014. i juna 2015. godine, Boeing 787-9 će biti uveden na šest linija ove aviokompanije, među kojima su Diseldorf, Doha, Vašington, Mumbaj, Brizbejn i Moskva. Novi proizvodi će biti predstavljeni u Prvoj, Biznis i Ekonomskoj klasi, a uvodi se i Etihad Rezidencija, koncept pripremljen samo za avione Airbus A380, čiji će sastavni deo biti i jedinstvena trosobna kabina u avionu. Etihad Airways je naručio deset A380 aviona, 41 avion tipa Boeing 787-9 i trideset 787-10. Ovom narudžbinom Etihad će imati najbrojniju flotu Dreamliner-a. Isporuke će početi ove godine. Dok će A380 prevoziti putnike do Londona i Sidneja, B787 će leteti na linijama za Diseldorf i Dohu (od decembra), Vašington i Mumbaj (od 1. januara 2015), i ka Brizbejnu i Moskvi (od 1. juna 2015). (Gdestinacija)
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na gDestinacija.com...






Povezane vesti

Novi avioni na linijama Etihad Ervejza od decembra

Izvor: Akter, 28.Avg.2014

Nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata Etihad Ervejz uvrstila je u ponudu dodatni broj letova za avione Erbas A380 i Boing 787-9 Drimlajner, čime je potvrdila nameru da od decembra uvede letove za ovaj tip aviona..Tokom prve godine rada, Erbas A380 će obavljati tri leta dnevno na liniji...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta gDestinacija.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta gDestinacija.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.