Ekonomist: Izbori kao veliki prasak

Izvor: B92, 27.Apr.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekonomist: Izbori kao veliki prasak

London -- Londonski "Ekonomist" piše da su izbori u Srbiji "veliki prasak" zbog toga što se uz predsedničke i parlamentarne održavaju i lokalni izbori.

List piše da je ishod izbora nepredvidiv ali da "novu vladu u svakom slučaju čekaju teška vremena".

Navodeći da prema predizbornim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << anketama predsednički kandidati Demokratske stranke Boris Tadić i Srpske napredne stranke Tomislav Nikolić imaju gotovo pođednake šanse, britanski list dodaje da će na ishod drugog kruga uticati rezultat parlamentarnih izbora.

Prikaz teksta iz Ekonomista u celosti možete pročitati ovde
Pogledaj vesti o: Grčka,   Boris Tadić,   Predsednički izbori

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ekonomist: Ishod izbora u Srbiji nepredvidiv

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Apr.2012

LONDON, BEOGRAD -..U nedelju, 6. maja, Francuzi biraju predsednika, u Grčkoj i Jermeniji bira se parlament, dok je u Srbiji "veliki prasak" - jer se uz predsedničke i parlamentarne održavaju i lokalni i pokrajinski izbori, piše magazin "Ekonomist", uz ocenu da je ishod tih izbora nepredvidiv, ali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.