DŽEJMI MAREJ TVRDI: Bez navijača bi se Novak mučio na Vimbldonu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2020, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DŽEJMI MAREJ TVRDI: Bez navijača bi se Novak mučio na Vimbldonu

Još se ne zna hoće li se održati grend slem turnir u Londonu.

Džejmi Mari koji je za raziku od rođenog brata Endija karijeru u tenisu gradio u dubl konkurenciji, istakao je da Novaku Đokoviću ne bi išlo u prilog kada bi se eventulno Vimbldon igrao pred praznim tribinama.

Za sada se organizatori grend slema u Londonu ne oglašavaju, a jedino je rečeno da postoji mogućnost odlaganja turnira, ali nema nikakve zvanične odluke. ATP i WTA su pre nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana odlučili da suspenduju sezonu do 8. juna zog pandemije korona virusa, a Vimbldon bi trebalo da počne 29. istog meseca. Jedna od mogućnosti je da turnir bude igran bez prisustva publike, ali Marej smatra da to ne bi bilo ni najmanje zabavno.

 - Nezanimljivo je takmičiti se bez navijača. Nema atmosfere, nema duše. Navijači su veliki deo sporta, oni kreiraju atmosferu, to je ono što izvlači najbolje iz sportista - rekao je Mari. - Zamislite da Novak Đoković i Rafael Nadal igraju pred praznim tribinama na Centralnom terenu. Ne bi bilo isto. Mučili bi se, bilo bi nemoguće da dostignu isti nivo tenisa kao kada igraju pred punim stadionom koji navija za njih.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Agustina Gandolfo, devojka Lautara Martineza.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.