Čelsi prodao igrača koji sedam godina nije odigrao ni minut za klub

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 19:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi prodao igrača koji sedam godina nije odigrao ni minut za klub

Ponekad su dešavanja na fudbalskoj pijaci krajnje čudna. Fudbalere kupuju, prodaju, pozajmljuju. Ipak, ono što je učinio Čelsi je svakako nesvakidašnje. Londonski klub je prodao igrača sa kojim je imao ugovor punih sedam godina i koji za “plavce” za svo to vreme nije odigrao ni minut!
Na meču za UEFA Superkup Liverpul – Čelsi, naša kladionica nudi kvotu 7.90 za igru 2&GG.
U pitanju je Kenet Omeruo, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 25-godišnji Nigerijac koji je na Stamford Bridž stigao 2012. iz Standarda iz Liježa. Od tada je bio na pozajmicama u Den Hagu, Midlzbro, Kasimpaši u dva navrata, Alaniji i Leganesu, koji je odlučio da otkupi njegov ugovor. Za klub sa periferije Madrida. Omeruo je minule sezone odigrao 31 utakmicu.
Iako nikada nije dobio šansu među “plavcima”, nigerijski fudbaler se biranim rečima oprostio od Čelsija.
Prema ovom klubu osećam samo ljubav. Čelsi je ispunio moje dečačke snove. Hvala na prelepih sedam godina – napisao je Omeruo.
Za reprezentaciju Nigerije, Omeruo je odigrao 51 utakmicu i postigao jedan gol. Sa “super orlovima” nedavno je osvojio treće mesto na Afičkom kupu nacija.

The post Čelsi prodao igrača koji sedam godina nije odigrao ni minut za klub appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Jesenas igrao protiv Crvene zvezde, sada ide u Tursku

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019

Doskorašnji fudbaler Liverpula Danijel Staridž karijeru će verovatno da nastavi u Trabzonu. Englez je 1. jula postao slobodan igrač i u Tursku stiže kako bi dogovorio lične uslove sa klubom.. Na meču UEFA Superkupa Liverpul – Čelsi, naša kladionica nudi kvotu 4.75 za igru X-1.. Poznata je...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.