Bum iz Londona, Čelsi pobedio paklenu konkurenciju i doveo prvoklasno pojačanje!

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 18:57

Bum iz Londona, Čelsi pobedio paklenu konkurenciju i doveo prvoklasno pojačanje!

Sjajan potez "Plavaca".

Kako prenosi nemački "Bild", Timo Verner karijeru nastavlja u Čelsiju.

Nemački reprezentativac ima otpusnu klauzulu od 60 miliona evra u ugovoru sa Lajpcigom, ali koja je na snazi samo do 15. juna, "Plavci" su spremni da je plate.

Za njegove usluge veliko interesovanje su pokazali i Liverpul, Inter i Juventus, ali izgleda da će iz trke za njegov paraf "Plavci" izaći kao pobednici.

Naime, iako je Verner u više navrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pohvalno pričao o Klopu i znalo se i da ga nemački stručnjak želi u svojim redovima, Liverpul nije spreman da u pomenutom roku plati 60 miliona evra.

Inter je u Verneru video zamenu za Lautara Martineza, a kako se njegova sudbina izvesno neće rešiti u narednih 10ak dana, "Neroazuri" ispadaju iz trke.

Juve se navodno okrenuo ka Arkadijušu Miliku iz Napolija, što je "Plavcima", koji su spremni da troše, ostavilo otvoren put ka sjajnom napadaču.

"Bild" navodi i da je Verner spreman da potpiše petogodišnji ugovor sa timom sa "Stamford Bridža", težak 10 miliona evra po sezoni.

Verner je ove sezone blistao u dresu "Bikova", postigao je 31 gol na 30 takmičarskih nastupa, zabeležio je i 12 asistencija.

Čelsi u svojim redovima ima još jednog sjajnog mladog napadača, Temija Ejbrahama, koji je do prekida sezone postigao 13 golova u Premijer ligi i dva u Ligi šampiona, pa je jasno da će "Plavci" imati zaista fenomenalan tandem, koji samo može još i da napreduje.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Verner izabrao – "plavi" umesto "crvenih"

Izvor: RTS, 04.Jun.2020

Nemački reprezentativac Timo Verner na korak je do prelaska iz Lajpciga u Čelsi, pošto je londonski klub odlučio da aktivira otkupnu klauzulu od 55 miliona evra. . Verner pruža blistave partije u dresu Lajpciga ove sezone,...

Nastavak na RTS...

Klop u nokdaunu, Čelsi mu zadao još jedan jak udarac!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 08:54

"Plavci" jednim potezom napravili velike probleme Liverpulu...Pisali smo juče, kao i veliki broj svetskih medija, Timo Verner je na pragu Čelsija..."Plavci" su rešeni da plate klauzulu od 60 miliona evra, koja je na snazi do 15. juna, za sada su jedini tim koji je spreman da izdvoji pomenuti novac...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.