Verner izabrao – plavi umesto crvenih

Izvor: RTS, 04.Jun.2020, 20:24

Verner izabrao – "plavi" umesto "crvenih"

Nemački reprezentativac Timo Verner na korak je do prelaska iz Lajpciga u Čelsi, pošto je londonski klub odlučio da aktivira otkupnu klauzulu od 55 miliona evra.
Verner pruža blistave partije u dresu Lajpciga ove sezone, a iako je nekoliko meseci bio na radaru Liverpula – gotovo sigurno će završiti u Čelsiju.

Londonski klub odlučio je da aktivira otkupnu klauzulu za nemačkog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << napadača, koja do 15. juna iznosi 55 miliona evra, a prema pisanju pojedinih medija Verner je pristao na platu od 200.000 funti nedeljno.
Verner će u Čelsiju imati više minuta za igru, a posle odlaska Vilijana i Pedra, odnosno dolaska Zijeha iz Ajaksa, "plavci" će imati nove mlade snage u napadu.
Međutim, Čelsi želi da dovede još jednog napadača u svoje redove ovog leta. Prva meta je napadač Liona Musa Dembele, a ako klub sa "Stamford bridža" ne bude uspeo da dovede Francuza, okrenuće se Pjer-Emeriku Obamejangu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Verner tu, drugo pojačanje jako blizu, odustaje se od Sanča?

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020

Čelsi krenuo jako na 'pijaci'...Gotovo svi svetski mediji su preneli vest da je Timo Verner novi igrač londonskog Čelsija. Za nemačkog napadača je plaćeno oko 60 miliona evra, podsetimo napadač RB Lajpciga je već bio viđen u Liverpulu, pre toga Bajern Minhenu, ali uprava sa "Stamford Bridža"...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.