Verner tu, drugo pojačanje jako blizu, odustaje se od Sanča?

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020, 20:35

Verner tu, drugo pojačanje jako blizu, odustaje se od Sanča?

Čelsi krenuo jako na 'pijaci'.

Gotovo svi svetski mediji su preneli vest da je Timo Verner novi igrač londonskog Čelsija. Za nemačkog napadača je plaćeno oko 60 miliona evra, podsetimo napadač RB Lajpciga je već bio viđen u Liverpulu, pre toga Bajern Minhenu, ali uprava sa "Stamford Bridža" je bez problema ispunila zahteve bundesligaša.

Sada se govori o pojačanju broj dva.

To će navodno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << izvesno biti Ben Čilvel, levi bek Lestera. Defanzivac je takođe već duže vreme na listi "plavaca". Pominje se mogućnost razmene igrača između dva kluba, uz mogućnost doplate sa strane kluba iz Londona.

Ovo bi dodatno udaljilo priželjkivani dolazak Džejdona Sanča. Krilni igrač Borusije Dortmund je svakim danom sve dalje od povratka u Premijer ligu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Napadač pokrenuo lavinu, Čelsi ima novca i naparviće timčinu!

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2020, 10:48

Mogu li do titule?..Kako stoje stvari, Čelsi će angažovati napadača RB Lajpciga Tima Vernera...Nemački reprezentativac ima paklenu sezonu, postigao je 31 pogodak na 30 nastupa za "Bikove", skrenuo je pažnju najvećih evropskih klubova, ali je Čelsi nadomak toga da pobedi konkurenciju...Platiće...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.