Britanski premijer nepovredjen u sudaru u Londonu (VIDEO)

Izvor: Beta, 17.Jun.2020, 17:12

Britanski premijer nepovredjen u sudaru u Londonu (VIDEO)

Automobil u kojem je bio britanski premijer Boris Džonson, sudario se danas s drugim ispred Parlamenta u Londonu, ali Džonson nije povredjen.Kada je automobil u kojem je bio premijer, naglo ukočio jer mu je pritrčao jedan demonstrant, odpozadi je na njega naleteo drugi, iz pratnje.Čoveka koji je pritrčao Džonsonovom srebrnom "jaguaru", policija je oborila na tlo, savladala i pritvorila.Ispred Parlamenta je danas bilo nekoliko protesta, izmedju ostalog i protiv izlaska Velike Britanije iz EU, koji je Džonsonovo delo.
Pogledaj vesti o: London,   Evropska Unija

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanski premijer nepovređen u sudaru u Londonu

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2020

Automobil u kojem je bio britanski premijer Boris Džonson, sudario se danas s drugim ispred Parlamenta u Londonu, ali Džonson nije povređen...Kada je automobil u kojem je bio premijer, naglo ukočio jer mu je pritrčao jedan demonstrant, odpozadi je na njega naleteo drugi, iz pratnje...Čoveka koji...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.