Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Jun.2020, 18:25

Lajen:Evropska unija će dati sve od sebe da zaključi novi sporazum sa Velikom Britanijom

Evropska unija će dati sve od sebe da zaključi sporazum o novim vezama sa Britanijom do kraja godine, ali neće ugroziti svoje vrednosti da bi to postigla, izjavila je danas predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen.

Fon der Lajenova je izjavila pred Evropskim parlamentom da joj je britanski premijer Boris Džonson potvrdio da London neće tražiti prolongiranje pregovora o novom trgovinskom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sporazumu između EU i Britanije, preneo je Rojters.

"Spremni smo da budemo kreativni da pronađemo zajednički jezik", istakla je Fon der Lajenova.

"Trebalo bi da bude zajednički interes Evropske unije i Velike Britanije da se nikada ne pomaknu unazad i uvek zajedno napreduju prema najvišim standardima", zaključila je ona.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šefica Evropske komisije obećala borbu protiv nedostatka diverziteta u EU institucijama

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jun.2020

Šefica Evropske komisije Ursula fon der Lajen priznala je danas da postoji nedostatak rasnog i etničkog diverziteta unutar institucija EU i obećala danas da neće prestati da govori o rasizmu i diskriminaciji...Ona je tokom rasprave u Evropskom parlamentu o rasizmu i policijskom nasilju rekla da želi...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.