BRITANSKI MINISTAR OTKRIVA: Džonson i dalje na intenzivnoj nezi, evo kakvo je njegovo stanje (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2020, 10:26

BRITANSKI MINISTAR OTKRIVA: Džonson i dalje na intenzivnoj nezi, evo kakvo je njegovo stanje (VIDEO)

Džonson je sprečen da obavlja premijerske dužnosti u vreme kada zemlja, prema navodima naučnika, ulazi u najintenzivniju fazu epidemije.

Britanski premijer Boris Džonson i dalje je na odeljenju intenzivne nege u stabilnom stanju koje se popravlja, izjavio je danas ministar kulture Oliver Dauden.

- U smislu premijerovog stanja, ono je kao što smo rekli juče. Stabilan je, popravlja se, uspravljen je i angažovan sa medicinskim osobljem - rekao je Dauden.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Džonson je primljen u bolnicu u Londonu u nedelju, 5. aprila, zbog konstantne visoke temperature i kašlja, a narednog dana je prebačen na intenzivnu negu. Primio je kiseonik, ali nije priključen na respirator. Ministar finansija Riši Sunak rekao je ranije da premijer sedi uspravno u krevetu i komunicira sa kliničkim timom.

Vlada će za nekoliko dana preispitati mere ograničenja javnog života zbog kojih je veći deo ekonomije zaustavljen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Britanski premijer sve bolje, i dalje na intenzivnoj

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 09.Apr.2020

Stanje britanskog premijera Borisa Johnsona nastavlja se popravljati za vrijeme hospitalizacije na odjelu intenzivne njege zbog korona virusa i on je "dobrog duha", rekao je njegov portparol u četvrtak, 9. aprila.  On je dodao da Johnson i dalje prima standardni tretman kisikom. "Osjeća se bolje",...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Džonson nije više na intenzivnoj nezi

Izvor: Blic, 09.Apr.2020

Britanski premijer Boris Džonson ne nalazi se više na odeljenju intezivne nege, rekao je njegov portparol, javlja Rojters.

Nastavak na Blic...

Boris Džonson premešten sa intenzivne nege na redovno bolničko odeljenje

Izvor: VOA, 09.Apr.2020

Britanski premijer Boris Džonson, premešten je sa intenzivne nege londonske bolnice, na kojoj je bio smešten zbog simptoma koronavirusa, navodi se u saopštenju iz njegovog kabineta. “Premijer je vraćen na odeljenje gde će njegovo stanje biti praćeno tokom rane faze njegovog oporavka", navodi...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.