Teodosić možda propusti Mundobasket

Izvor: B92, 11.Avg.2019, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić možda propusti Mundobasket

Srpski plejmejker Miloš Teodosić povredio se u pripremnoj utakmici između Srbije i Litvanije u beogradskoj Areni i postoji mogućnost da propusti Mundobasket.

Miloš Teodosić je obonovio staru povredu stopala pošto je dijagnostifikovana upala plantarne fascije, piše Mozzartsport.

Na utakmici protiv Litvanije Teodosić je pokazao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je završio utakmicu i odšepao je u tunel, za njim je odmah krenuo i predsednik KSS Predrag Danilović i Miloš je odvezen u bolnicu.

Ova povreda je Teodosića dva puta odvajala od terena i onemogućila da pokaže više u NBA ligi noseći dres Los Anđeles Klipersa i sada je ponovo narušila njegovo sportsko zdravlje i sada sledi prava bitka s vremenom.

Iako će tokom dana situacija biti nešto jasnija, u ovom trenutku izvesnije je da Miloš Teodosić neće putovati u Kinu na šampionat sveta.

Ono što je u ovom trenutku poznato jeste da će Teodosiću biti stavljena zaštitna čizma na nogu, zbog čega će morati da odmara i pokuša da se oporavi u što kraćem roku. Ipak, prve prognoze nisu optimistične i čini se da bi Srbija u napad na medalju mogla da krene bez svog najiskusnijeg igrača i kapitena.
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teodosić možda propusti Mundobasket

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Avg.2019

Srpski plejmejker Miloš Teodosić povrijedio se u pripremnoj utakmici između Srbije i Litvanije u beogradskoj Areni i postoji mogućnost da propusti Mundobasket.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.