Srbija zaigrala sa dva špica i efekat se odmah vidi (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 23:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija zaigrala sa dva špica i efekat se odmah vidi (video)

U Humskoj sve polako dolazi na svoje mesto.

Posle razočaravajućeg prvog poluvremena, tokom kojeg je i Litvanija bila veoma blizu vođstva, selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić konačno je odlučio da pojača napad i da uz Mitrovića u špicu zaigra i Aleksandar Prijović, koji je zamenio Gaćinovića.

Nismo dugo čekali na željeni rezultat.

Prvo je u 51. minutu Zulpa postigao autogol posle kornera za naš tim, a prednost Srbije duplirao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Mitrović posle centrašuta Živkovića sa desne strane - 2:0! Ovo je njegov šesti pogodat u šest utakmica Lige nacija i najbolji je strelac ovog takmičenja.

Ali, ponavlja nam se boljka iz meča sa Crnom Gorom.

Umesto da rutinski privedemo meč kraju, dozvolili smo protivniku da se vrati u igru. Posle prodora gostiju po desnoj strani, usledio je centaršut u kazneni prostor, a tamo se najbolje snašao Petravičijus i zatresao mrežu Predraga Rajkovića.

Ipak, u 71. minutu, slična akcija kao kod drugog gola našeg tima, s tim što je ovoga puta u ulozi egzekutora bio Aleksandar Prijović, za ponovo ubedljivih 3:1.

To nije bilo sve od Prijovića, koji je tri minuta kasnije upisao i asistenciju za Ljajića koji prelepo završava akciju za 4:1.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mitrović prvi strelac Lige nacija: Prijović mi je mnogo olakšao VIDEO

Izvor: B92, 21.Nov.2018, 00:45

Aleksandar Mitrović najbolji je strelac Lige nacija sa šest golova...Napadač engleskog Fulama je i protiv Litvanije postigao gol kojim je "pogurao" Srbiju ka pobedi 4:1, a sebi doneo "titulu" ..."Nisam znao. Lepo je, još jedna nagrada za sav trud i rad koji sam uložio. Najbitnije je da je ekipa...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.