Srbija protiv Litvanije za Ligu B, ubedljiv poraz Albanije od Škotske

Izvor: B92, 17.Nov.2018, 23:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija protiv Litvanije za Ligu B, ubedljiv poraz Albanije od Škotske

Fudbaleri Rumunije pobedili su Litvaniju sa 3:0 u petom kolu četvrte grupe Lige C.

Ovaj rezultat znači da će "Orlovi" protiv Litvanije u utorak igrati za prvo mesto i plasman u Ligu B i plej-of Lige nacija.

Srbiji će biti i dovaljan remi protiv baltičke zemlje ukoliko Rumunija ne savlada Crnu Goru. Ako se to desi, onda naši reprezentativci moraju da osvoje sva tri boda.

Posle pet >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigranih utakmica Srbije je prva sa 11 bodova, a Rumunija druga se dva manje, odnosno Crna Gora treća sa četiri manje.

Rumunija je do trijumfa došla golovima Puškaša, Keserua i Stančijua, koji su mreže tresli u sedmom, 47. i 65. minutu. Ranije u toku dana u grupi četiri Srbija je pobedila Crnu Goru sa 2:1.

Kada je reč o grupi jedan Lige nacija C, reprezentacija Albanije doživela je ubedljiv poraz od Škotske i to pred domaćom publikom (0:4).

Golove za goste postizali su Frejser (14), Flečer (45+2), Forest (55, 67).

Posle četiri odigrana meča Albanija ima tri boda, uz jednu pobedi i tri poraza, dok je Škotska druga sa istim brojem bodova kao i Izrael.

U najvišem rangu Italija i Portugal odigrali su bez golova.

Portugal je ostao prvi na tabeli sa sedam bodova, dok je Italija druga sa dva manje.

Portugal je ovim remijem obezbedio plasman u plej-of, pošto je Italija odigrala sve mečeve, dok je njima ostao još jedan sa Poljskom, koja ne može da ih ugrzo.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.