SRBIJA JE SILA Ovaj podatak govori o dominaciji “orlova” na Mundobasketu

Izvor: 011vodič.com, 06.Sep.2019, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRBIJA JE SILA Ovaj podatak govori o dominaciji “orlova” na Mundobasketu

Pre početka Mundobasketa u Kini, Srbija je bila drugi favorit za zlato, iza SAD, ali ubedljive igre izabranika selektora Aleksandra Đorđevića u dosadašnjem toku šampionata naterelo je kladionice da “orlove” stave ispred čete Grega Popoviča. Četiri pobede, najmanja razlika bila je +15 – 92:77 protiv Italije. Angola, Filipini i Portoriko ispraćeni su sa ukupnom koš-razlikom od 148.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Litvanije protiv Francuske je 2.45. Utakmica se >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << igra u subotu od 14 časova.
U jednom segmentu je Srbija jedinstvena, najbolja. Naime, naši košarkaši dobili su svih 16 četvrtina u dosadašnjem toku Svetskog prvenstva u Kini. Nijedan period igre od 10 minuta naša reprezentacije nije izgubila što govori od dominaciji “orlova”. Najbliži su bili Italijani u poslednjem meču Grupe D, kada je u četvrtoj četvrtini bilo 22:20. U drugoj je bilo 22:19.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Ostale reprezentacije, konkurenti za medalju, nisu bili ni blizu takvog učinka. Selekcija Sjedinjenih Američkih Država je izgubila čak dve četvrtine od Turske, dok je u jednoj bilo nerešeno. Australija je izgubila jedan period igre od Kanade i dva od Litvanije. Španije, rival za prvo mesto našoj selekciji u grupnoj fazi druge runde šampionata, izgubila je, recimo, prvu četvrtinu protiv autsajdera Tunisa. Francuska je bila u minusu dve četvrtine protiv Nemačke na premijeri prvenstva.
Statistika može da bude kao bakini, da pokaže sve, a ništa ne otkrije, ali može da bude i podatak koji pokazuje o snazi Srbije, evropskog, svetskog i olimpijskog vicašampiona.
Da li je vreme da se posle tri srebra ova generacije okiti i najsjajnijem odličjem?
Evo protiv koga Srbija može da igra u četvrtfinalu

 

The post SRBIJA JE SILA Ovaj podatak govori o dominaciji “orlova” na Mundobasketu appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.