Pobeda za samopouzdanje i ništa više, tri Tumbine promene u Litvaniji!

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda za samopouzdanje i ništa više, tri Tumbine promene u Litvaniji!

Srbija bez realnih šansi da se dokopa Evropskog prvenstva preko kvalifikacija.

Ono što je trebalo da bude gostovanje koje treba osvojiti kako bi se reprezentacija Srbije plasirala na Evropsko prvenstvo, pretvorilo se u praktično turistički obilazak glavnog grada Litvanije Viljnusa.

Svesni su "orlovi" da je gotovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nemoguće otići na kontinentalnu smotru putem regularnih kvalifikacija, pa će selektor Ljubiša Tumbaković večeras od 20.45 izvesti sastav sličan onom koji je porazio Paragvaj u Kruševcu uz tri bitne promene.

Na golu će ponovo biti Marko Dmitrović koji će zameniti Rajkovića, dok će Nikola Milenković zauzeti mesto u štoperskoj liniji nauštrb Stefana Mitrovića.

Filip Kostić se na vreme oporavio i biće na raspolaganju Tumbakoviću koji će, prema pisanju Sportskog žurnala, istisnuti Mijata Gaćinovića na levom krilu.

"Orlovi" dobro poznaju svog večerašnjeg rivala kojeg su dva puta pobeđivali u Ligi nacija, a Litvanija je poražena i u četvrtom kolu kvalifikacija u Beogradu.

Selektor je najavio da je ovo provera za ono što sledi u martu sledeće godine, plejof Lige nacija koji će odlučiti putnika na EURO 2020. Nadamo se u našu korist.

SRBIJA: Dmitrović - Miletić, Milenković, Kolarov, Mladenović - Maksimović, Milivojević - Radonjić, Ljajić, Kostić - Mitrović.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SASTAVI - Tumba definitivno ima novu ulogu za Kolarova, tri promene u odnosu na Kruševac

Izvor: Sportske.net, 14.Okt.2019

Ima promena u startnoj postavi u odnosu na prijateljski meč sa Paragvajem...Reprezentacija Srbije večeras od 20:45h igra svoju šestu utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo...Rival joj je domaća Litvanija u Viljnusu, a selektor ''Orlova'' Ljubiša Tumbaković je odlučio da napravi tri promene...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.