OGLASIO SE I LUKIN OTAC: Milan Jović ima VAŽNU poruku za selektora Tumbakovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2019, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE I LUKIN OTAC: Milan Jović ima VAŽNU poruku za selektora Tumbakovića!

Srpski napadač preskočio mečeve sa Paragvajem i Litvanijom.

Veliku buru prethodnih dana u srpskom fudbalu, izazvala je rasprava na relaciji selektor - igrač. Naime, pošto je Ljubiša Tumbaković odlučio da izostavi sa spiska Luku Jovića, za mečeve protiv Paragvaja i Litvanije, napadač Reala se oglasio na društvenim mrežama (o tome pročitajte OVDE), ali ubrzo i obrisao post.

Problem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na relaciji Tumbaković-Jović nastao je posle meča Srbije i Portugala u Beogradu, napadač Reala je tada dobio samo tri minuta sa klupe, a naredni meč sa Luksemburgom nije ni igrao zbog navodne povrede.

Samo četiri dana kasnije Luka se našao na terenu i za Madriđane odigrao poslednjih sedam minuta protiv Levantea u La ligi, što je izazvalo sumnju da je sa mladim asom sve u redu, kao i da je bio zdrav i za meč sa Luksemburgom. Ukapirao je to i Tumbaković "zahvalivši" se Joviću za reprezentativna okupljanja sa Paragvajcima i Litvancima.

Tim povodom odlučio je da se oglasi i Lukin otac Milan Jović.

- Dobre stvari se brzo zaboravljaju. Luka je letos, čim je potpisao za Real Madrid, povređen igrao za mladu reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu. Govorio sam mu da ne rizikuje, da se nešto ne bi iskomplikovalo. On nije hteo da čuje. Nije hteo da ostavi drugare na cedilu. Siguran sam da niko drugi to ne bi uradio da je bio u njegovoj koži. Nije pošteno prema Luki da ga odmah stavljaju na stub srama, ali svako ima pravo da kaže šta misli - rekao je Jović senior za "Alo".

Milan je naglasio da je njegov sin više puta pokazao odanost prema državnom timu.

- Ne želim puno da uznemiravam dete i javnost. Reprezentacija je san, Luka tako razmišlja. On je veliki Srbin, voli da igra za nacionalni tim. Smeta mi što je ova situacija u žiži, zato što se pominje u negativnom kontekstu. Mnogo me to boli kao roditelja. On je patriota, lepo smo ga vaspitali i smatram da nismo kao porodica učinili ništa što je za osudu - istakao je Milan Jović.

Prema rečima Lukinog roditelja, najskuplje pojačanje Reala nesuglasice sa selektorom Tumbakovićem, ako ih je uopšte i bilo, treba da reši lično sa njim, u četiri oka.

- Ako je Luka pogrešio, njih dvojica treba da pričaju. Istina, nije izabrao pravo vreme da ode, u trenutku kada se reprezentacija bori za plasman na Prvenstvo Evrope. Realno, on je petnaesti igrač u reprezentaciji koji je bio povređen, pa je igrao sledeću utakmicu u klubu - kaže Milan Jović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.