Novi odlazak najboljeg strelca Superlige, povratak u dobro poznatu sredinu!

Izvor: Sportske.net, 01.Jul.2020, 11:12

Novi odlazak najboljeg strelca Superlige, povratak u dobro poznatu sredinu!

Kaluđerović više nije član Rada.

Fudbaler Rada Andrija Kaluđerović otkrio je da će karijeru nastaviti u Žalgirisu.

Na Banjici je proveo svega šest meseci, postigao je sedam golova, ali sada će uslediti povratak u Litvaniju gde je za isti klub nastupao i pre četiri godine kada je bio najbolji strelac tamošnjeg šampionata.

"Do kraja prvenstva Litvanije biću član Žalgirisa. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Takođe, postoji opcija da automatski produžim ugovor na još godinu dana ako osvojimo titulu", rekao je za Sportski žurnal Kaluđerović.

Najbolji strelac u istoriji Superlige sa 67 pogodaka istakao mu je da je žao što će ipak napustiti Rad.

"Bilo mi je lepo u Radu, žao mi je što napuštam Banjicu. Bukvalno sam se osećao kao kod kuće, tu sam se i osećao najbolje tokom karijere. Krivo mi je što dobre igre nismo naplatili osvajanjem još bodova", zaključio je 32-godišnji Kaluđerović.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.