Nemilosrdni Gasol MVP Evrobasketa! Dva Španca, dva Litvanca i Nando de Kolo u idealnoj petorci (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nemilosrdni Gasol MVP Evrobasketa! Dva Španca, dva Litvanca i Nando de Kolo u idealnoj petorci (VIDEO)

Fenomelni Pau Gasol prema očekivanjima proglašen je za MVP-a Evrobasketa! On je nakon neverovatne partije protiv Francuske u polufinalu (40 poena), bio najzaslužniji i za osvajanje evropske titule u finalnom meču sa Litvanijom. Neverovatni as Čikago Bulsa protiv Litvanije postigao je 25 poena, zabeležio 12 skokova i četiri asistencije, čemu je pridodao i tri blokade.

Gasol je naravno izabran i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u idealnu petorku turnira, a iz redova Crvene furije u njoj se našao i Serhio Rodrigez. U najboljoj postavi Evrobasketa našli su se i Jonas Valančiunas i Jonas Mačiulis, dok je boje Trikolora brani odlični Nando de Kolo.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Bez Srba u idealnoj petorci, MVP Gasol

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2015

Serhio Rodrigez, Nando de Kolo, Jonas Mačijulius, Jonas Valančijunas i Pau Gasol izabrani su u idealnu petorku završenog Evrobasketa...Dakle, Srbija je jedini polufinalista koji nema predstavnika u najboljem timu Evropskog prvenstva..."Alfa i omega" Španije Pau Gasol je sa 35 godina odigrao turnir...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.