Nastasić: Nisam spreman za Srbiju dok je selektor Krstajić

Izvor: RTS, 05.Sep.2018, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastasić: Nisam spreman za Srbiju dok je selektor Krstajić

Fudbaler Šalkea Matija Nastastić pridružio se Luki Milivojeviću i poručio da je, dok je selektor reprezentacije Mladen Krstajić, najbolje da ne bude u nacionalnom timu.
Nastasić je, kao i Milivojević, izostao sa spiska za utakmice sa Litvanijom i Rumunijom u Ligi nacija, ali na svoje insistiranje, dok je kapiten Kristal palasa optužen da je pokušao puč u reprezentaciji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<
"Moja je odluka da ne igram, trenutno nisam spreman da budem u reprezentaciji kod sadašnjeg selektora i stručnog štaba. Nismo imali dobru komunikaciju pre Svetskog prvenstva. Iako nemam problem, ne bih se tamo osećao dobro, bolje je da ostanem u klubu", rekao je Nastasić nemačkim medijima.
Nastasić, koji nije išao na Mundijal zbog povrede, razočaran je što nije bio na vezi sa selektorom Krstajićem u tom trenutku.
"Pričao sam sa njegovim pomoćnikom, ali ne i sa Krstajićem. Odluku o neigranju doneo sam samo za dva naredna meča, ne mogu da kažem da nikada više neću igrati za reprezentaciju. Videćemo šta će se desiti u budućnosti", naveo je on.
Bivši fudbaler Partizana, Fiorentine i Mančester sitija odigrao je 27 utakmica za reprezentaciju Srbije.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.