Milosavljević za Maxbetsport: Teško mi je, živeo sam za to da odem sa “orlovima” u Kinu!

Izvor: 011vodič.com, 08.Sep.2019, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević za Maxbetsport: Teško mi je, živeo sam za to da odem sa “orlovima” u Kinu!

Nije bilo lako biti navijač Srbije tokom priprema košarkaša. Mnoge je pogodila vest kada se Miloš Teodosić povredio protiv Litvanije, ali se čini da je kod mnogih kap koja je prelila čašu povreda kolena Dragana Milosavljevića. Čovek koji je uvek apostrofiran kao borbeni duh tima je povredio ligamente, a suzu je pustio i selektor Aleksandar Đorđević.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Android. Uskoro će moći da se skine i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Popularni Gagi nije u Kini već zajedno sa ostalim navijačima prati utakmice kraj malog ekrana. U razgovoru za Maxbetsport pričao je kako teče oporavak, ali najveći utisak je ostavila činjenica da Milosavljević i ovoga momenta želi da istrči na parket i pomogne timu.
– Za sada je sve u redu, operacija je uspešno urađena. Prvo što treba da se uradi u toku rehabilitacije je da se smanji otok i na tome trenutno radim.
Šta je teže, rana od operacije, ili na duši što nisi u Kini?
– Sigiurno da mi je teško, prošao pripremni period spremio se, živeo sam za to, ali desio se taj peh… Moram da ostanem pozitivan i da razmišljam da se što pre oporavim.
Momci igraju sjajno u Kini?
– Od starta se video kvalitet ekipe. Na svakoj poziciji odlični igrači. Mislim da smo ubedljivo najkvalitetnija ekipa na prvenstvu, Ne treba niša da se prognozira, utakmica po utakmicu. Izgleda da će da bude velikog uspeha.
Sale raste zajedno s vama?
– Kad je krenuo da radi pa do dana današnjeg sigurno da je mnogo napredovao. Rastao je uz ekipu i postao je vrhunski trener uz ovu generaciju.
Šta očekuješ od meča sa Španijom?
– Biće tvrda utakmica, iako nisu u najjaem sastavu igraju tvrdo, čvrsto odbranu, u napadu s dosta trčanje, tranzicije. U ovom trenutku smo dosta kvalitetniji, ali to ne mora ništa da znači.
Tim za sada izgleda izvanredno. Kako se tebi čini?
– Igra je sjajna do sada, čovek treba samo da se opusti i uživa. Srbja igra dominantno.
Ako se vrate s medaljom, i ti si na balkonu?
– Nek oni uzmu zlato, videčemo onda za balkon.
Kakvi su tvoji naredni koraci? Kako će teći oporavak?
– Posle pet meseci treninzi, posle čest meseci kontakt. Neko posle šest, neko posle osam meseci predviđa povratak na parket, ali u Španiji se to ne preporučuje pre 10 meseci do godinu dana. Dakle, neću ove sezone da igram.
Šta ti je prolazilo kroz glavu kada si se povredio?
– Odmah sam znao o čemu se radi. Nije mi bio potreban snimak da znam koja je povreda u pitanju. Uopšte ne sumnjam u sebe da ću da se vratim onakav kakav sam bio pre povrede.

The post Milosavljević za Maxbetsport: Teško mi je, živeo sam za to da odem sa “orlovima” u Kinu! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Litvanija,   Android

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.