Srbija nudi azil Gadafiju?

Izvor: TvojPortal.com, 26.Maj.2011, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija nudi azil Gadafiju?

26. 05. 2011. Vestionline | Blic
Diplomate vodećih zemalja NATO-a garantovaće bezbednost Moameru Gadafiju i njegovoj porodici ako ode u izgnanstvo u Srbiju, koja se dobrovoljno ponudila da primi libijskog lidera, objavio je uticajni francuski nedeljnik “Kanar anšene”, pozivajući se na izvore iz vlade francuskog premijera Nikole Sarkozija.

Stiže u Srbiju? - Moamer >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Gadafi

Prema pisanju ovog francuskog nedeljnika, zapadne diplomate obećavaju Gadafiju da će sačuvati svoj život ako se povuče, prenosi beogradski “Blic“.
Prema izvorima “Kanar anšenea”, pregovori su počeli pre dve nedelje, a kao alternativna utočišta pominju se Ujedinjeni Arapski Emirati ili neka treća zemlja po Gadafijevom izboru.
Pisac članka i izvršni urednik “Kanar anšenea”, Klod Anželi, kaže za “Blic” da je informacija potekla od njegovog izvora iz francuske vlade, ali da ne želi da otkriva ko je taj izvor.
opširnije možete pročitati na ovom linku

SrbijaGadafiazil
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.