Libija: Gadafijev sin nije poginuo!

Izvor: S media, 05.Avg.2011, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Libija: Gadafijev sin nije poginuo!

Libijske vlasti demantovale da je ubijen sin Moamera Gadafija u napadu NATO snaga. - Informacije o smrti najmlađeg sina Moamera Gadafija su najprljavije laži - kaže portparol libijske vlade Musa Ibrahim.

Libijske vlasti demantovale su danas informacije da je najmladji sin Moamera Gadafija, Hamis, poginuo u napadu NATO na Zliten, kako tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << predstavnici libijske opozicije.

"Informacije o smrti Hamisa u vazdušnom napadu NATO su najprljavije laži čiji je cilj da se skrene pažnja sa pogibije civila u jednom miroljubivom selu", izjavio je portparol libijske vlade Musa Ibrahim.

Gadafi sklapa savez sa radikalnim islamistima?

Norveška se povlači iz napada na Libiju

NATO bombardovao predajnike libijske televizije

Pozivajući se na v

isoke zvaničnike libijskih pobunjenika više medija je danas javilo da je najmladji Gadafijev sin poginuo u vazdušnom napadu NATO na grad Zliten, 150 kilometara istočno od Tripolija.

"Hamis Gadafi je medju 32 osobe koju su poginule u napadu avijacije NATO, rekao je portparol libijskih pobunjenika Mohamed Zavavi, a preneli su Frans pres i katarska televizija Al-Džazira.

Portparol je kazao da je opozicija do tih informacija došla zahvaljujući špijunskim aktivnostima koje sprovodi u najbližem pro-Gadafijevom okruženju.

NATO je potvrdio danas da je u četvrtak uveče izveo dva vazdušna napada na Zliten, ali nije mogao da potvrdi navode o pogibiji Gadafijevog sina.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.