Konačno otopljavaju odnose? Održan važan sastanak

Izvor: B92, 27.Avg.2023, 18:09

Konačno otopljavaju odnose? Održan važan sastanak

Ministar spoljnih poslova Izraela Eli Koen održao je sastanak sa libijskom ministrkom spoljnih poslova Nadžlom Manguš.

Sastanak je održan iako dve zemlje nemaju diplomatske odnose, saopštilo je danas izraelsko Ministarstvo spoljnih poslova.

Koen je rekao da je razgovarao sa Manguš o potencijalima za unapređenje saradnje dve zemlje, kao i o važnosti očuvanja jevrejeske baštine u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Libiji, što uključuje obnovu sinagoga i jevrejskih grobalja, preneo je Rojters.

Ministri su razgovarali o istorijskim vezama dve zemlje, kao i izraelskoj humanitarnoj pomoći.

U održavanju sastanka Koena i Manguš pomogao je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

ODRŽAN VAŽAN SASTANAK U ITALIJI: Izrael sprema veliki dogovor sa dojučerašnjim neprijateljem! Ovo niko nije očekivao?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Avg.2023, 07:32

U održavanju sastanka pomogao ministar spoljnih poslova Italije..Ministar spoljnih poslova Izraela Eli Koen održao je sastanak sa libijskom ministrkom spoljnih poslova Nadžlom Manguš u Italiji prošle sedmice, iako dve zemlje nemaju diplomatske odnose, saopštilo je izraelsko Ministarstvo spoljnih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.