Gadafi: Porazićemo NATO

Izvor: Studio B, 17.Jun.2011, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gadafi: Porazićemo NATO

Libijski lider Muamer el Gadafi poručio je u audio snimku, koji je danas emitovala državna televizija, da će snage NATO, koje skoro tri meseca bombarduju Libiju, biti poražene.

"Ovo je prvi put da su se susreli sa naoružanom višemilionskom nacijom. Oni će biti poraženi, alijansa će biti poražena", >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rekao je Gadafi.

Libijska televizija prenela je da je govor snimljen prilikom "telefonskog poziva brata lidera (Gadafija) 17. juna", iako ti navodi ne mogu biti provereni, navela je agencija Rojters.

"Mi smo u svojoj zemlji i spremni smo da ostanemo i da je branimo (...) Ostajemo, ostajemo. Neka čak upotrebe i nuklearne bombe", rekao je Gadafi i pobunjenike koji traže njegov odlazak sa vlasti nazvao "izdajicama" i "kukavicama".

Gadafijeve snage i pobunjenici danas su razmenili žestoku vatru u okolini zapadnog grada Zintan, odakle pobunjenici pokušavaju da se probiju dublje u teritoriju istočno od prestonice Tripolija, koju kontroliše režim
Pogledaj vesti o: Moamer Gadafi

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.