Izvor: JUGpress.com, 10.Sep.2020, 10:34

Filipović: Ovo je jedno od najgorih izvršenja budžeta

LESKOVAC

Šef odorničke grupe Jedinstvene Srbije Nenad Filipović postavio je pitanje planiranih investicija u budžetu za prošlu godinu.

On je rekao da ta odbornička grupa neće glasati za usvajanje izveštaja za ovaj budžet.

Filipović je rekao i da je za leskovački trg u prošloj godini realizovano samo 8,6 posto od planiranog iznosa iz budžeta grada.

On je postavio i pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << kako je moguće da su u izveštaju o izvršenju budžeta za 2019. godinu navedeni drugi iznosi u odnosu na Plan koji je usvojila Skupština grada poodom rebalansa budžeta.

Filipović je rekao i da je iz budžeta Srbije u lokalni budžet uplaćeno, na ime nenamenskog transfera, 50 miliona dinara i dodao da je to, zapravo, suficit u budžetu koji se iskazuje u ovom izveštaju.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.