Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Feb.2024, 11:56

Lena Kovačević režirala spot za svoju novu pesmu DA LI VOLIŠ ME

Dama koja publiku osvaja svojom emocijom, Lena Kovačević, pripremila je poseban poklon svojoj publici pod nazivom „Da li voliš me“. U pitanju je emotivna balada u prepoznatljivom stilu Leninog vokalnog i muzičkog izraza. Spot i pesma dostupni su na Leninom YouTube kanalu, kao i na ostalim platformama. Muziku i tekst napisao je izvrstan muzičar Filip … Članak Lena Kovačević režirala spot za svoju novu pesmu DA LI VOLIŠ ME se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Lena Kovačević

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Nadežda Biljić objavila pesmu koju je posvetila sinu: PLAKALA na snimanju spota u kojem se pojavljuje i OVAJ naš glumac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024

Rešila je da se vrati muzici koja je njena najveća strast...Nadežda Biljić se vratila na muzičku scenu u velikom stilu...Na njenom Youtube kanalu danas je objavljen spot za novu pesmu "Živi svoj život sine" koju potpisuju Mirko i Marija Ćajić...Spot je snimljen u boemskom atmosferi u jednoj...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.