Nadežda Biljić objavila pesmu koju je posvetila sinu: PLAKALA na snimanju spota u kojem se pojavljuje i OVAJ naš glumac (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2024, 18:10

Nadežda Biljić objavila pesmu koju je posvetila sinu: PLAKALA na snimanju spota u kojem se pojavljuje i OVAJ naš glumac (VIDEO)

Rešila je da se vrati muzici koja je njena najveća strast.

Nadežda Biljić se vratila na muzičku scenu u velikom stilu.

Na njenom Youtube kanalu danas je objavljen spot za novu pesmu "Živi svoj život sine" koju potpisuju Mirko i Marija Ćajić.

Spot je snimljen u boemskom atmosferi u jednoj kafani u Beogradu, a pevačica je na snimanju spota je čak i zaplakala, jer nije mogla da obuzda emocije, s obzirom na to da je pesmu posvetila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svom sinu Longu.

U zadnji čas je odlučila da mališan ne bude u spotu, ali je zato ekranizaciju upotpunio glumac Dragan Marinković Maca, koji je maestralno doneo svoju ulogu. Muzički znalci tvrde da je ovo najozbiljniji projekat u Nadeždinoj karijeri i da je uvertira za velike uspehe.

Crno- beli spot koji budi najdublje emocije možete pogledati na linku u nastavku.

Srbija Danas/O.T.
Pogledaj vesti o: Jutjub

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.