Lena Kovačević postala majka drugi put!

Izvor: Tracara.com, 29.Jun.2015, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lena Kovačević postala majka drugi put!

Lepa pevačica je po drugi put postala majkamalog dečaka. Čestitamo! (foto: Instagram) Jedna od najlepših i najkulturnijih dama srpske estrade, džez pevačica Lena Kovačević, postala je juče drugi put majka. Ona je na svet donela zdravog dečaka Teodora, kome su ponosni roditelji već počeli da tepaju – Teo. “Porodila sam se u GAK-u u Višegradskoj. Sve je proteklo u najboljem redu, a beba i ja se super osećamo. Presrećni smo zbog prinove, pravi je dasa”, rekla je lepa Lena >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << posle porođaja za dnevni list Blic. Ćerka našeg proslavljenog dramskog pisca Duška Kovačevića i njen suprug, Veljko Brčina, već imaju trogodišnjeg sina Vuka. Ponosnim roditeljima čestitamo!

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Porodila se Lena Kovačević!

Izvor: Svet plus, 29.Jun.2015

Džez pevačica Lena Kovačević, porodila se u juče u ranim jutarnjim satima i na svet donela i drugog sina, kome su ponosni roditelji dali ime Teodor...Ćerka dramskog pisca Dušana Kovačevića porodila se u Bolnici  GAK-u u Višegradskoj: "Tačno je da sam se porodila, i to u GAK-u u Višegradskoj....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.