Izvor: Blic, 10.Jan.2018, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BESPLATAN KONCERT KOD HRAMA Sergej Ćetković, Jelena Tomašević i Lena Kovačević na žurki za Beograđane

Više od hiljadu Beograđana svih generacija okupilo se večeras na platou kod Hrama Svetog Save, gde u okviru manifestacije "Božićno seoce" nastupaju Sergej Ćetković, Jelena Tomašević i Lena Kovačević.

Dobar provod ne sprečavaju ni košava, ni nešto hladnije vreme, a publika uglas peva sa raspoloženim Sergejem Ćetkovićem njegove najpoznatije hitove, javljaju reporteri "Blica".

U muzici kolege uživa pred binom i Lena Kovačević, čekajući >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svoj večerašnji nastup. U prvim redovima je i dosta dece, kao i na igralištu.

Praznična atmosfera se i dalje oseća u "Božićnom seocetu", posetioci obilaze tezge, a štandovi sa kuvanim vinom su otvoreni.
Pogledaj vesti o: Lena Kovačević,   Sveti Sava

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.