Lena Kovačević: Uživam u svim uskršnjim običajima

Izvor: B92, 03.Maj.2021, 15:00

Lena Kovačević: Uživam u svim uskršnjim običajima

"Uskrs sam provela u krugu porodice, volim sve običaje, volim crkvene pesme", rekla je pevačica Lena Kovačević u "150 minuta" Televizije Prva.

"Rasla sam u porodici koja je verujuća. Nisu nas forsirali i primoravali ni na šta, ali sam odrasla u tom duhu. Vodila sam i crkveni hor, volim crkvenu muziku, a Uskrs volim kao praznik i uživam u svim običajima", rekla je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Lena Kovačević.

Njen hit "Požuri" postao je hit u Turskoj.

"Ne verujem da razumeju o čemu pevam. Juče mi je baš jedna žena ostavila lepu poruku, kako se šokirala kada je čula moju pesmu u kolima u Istanbulu", rekla je uz osmeh Lena.

Posebno je ponosna na činjenicu da je muzikom koju je radila prethodnih godina uspela da pređe granice Srbije i regiona i da stranci reaguju lepo na balade, iako ih sve peva na srpskom jeziku.

U planu su dva dueta, jedan sa Eminom Jahović i jedan sa pevačem iz Turske.

Takođe, priprema i duet sa Gordanom Kičićem za film "Nije loše biti čovek", čiji će se deo uskoro čuti, kao tizer za film.

Pogledajte prilog u video-materijalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Uskrs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.