Počinje prodaja karata za Rammstein

Izvor: B92, 21.Okt.2009, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja karata za Rammstein

Ulaznice za koncert grupe Rammstein, koji će se održati u Beogradskoj areni 20. marta. 2010., naći će se u prodaji od petka, 23. oktobra u podne, na blagajni Beogradske arene, u Bilet servisu, Eventimu, kao i putem sajtova: http://www.arenabeograd.com/ i http://www.tickets.rs

Cena ulaznica je 2990 dinara (za stajanje na parteru), 3490 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dinara (za tribine), 4900 dinara za tribine 1. kategorije i 4950 dinara za Fan Pit.

Ovaj bend, čija se muzika često klasifikuje kao „Neue Deutsche Harte” - kombinacija indastrijal metala, vokala, sintisajzera i ritam mašina - poznat je po fantastičnim živim nastupima uz upotrebu fascinantnih pirotehničkih sredstava.

Grupa je osnovana 1994. u Berlinu, a ime je dobila po gradiću Ramštajn - Mizenbah u kome se 1988. godine dogodila nesreća na aeromitingu.

Sastav Rammstein objavio je nedavno spot eksplicitnog sadržaja za pesmu "Pussy" koja najavljuje njihov novi album, posle četiri godine pauze. Spot je režirao švedski reditelj Jonas Akerlund koji je ranije radio sa izvođačima kao što su Metallica, Madonna i The Prodigy. Pesma "Pussy" nalazi se na albumu pod nazivom "Liebe Ist Fr Alle Da" koji je u prodaji od 16. oktobra.

To je njihov šesti studijski album tokom 15-ogodišnje karijere.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.