Izvor: Popboks, 21.Okt.2009, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rammstein - Tačno u podne

Ulaznice za koncert Rammsteina, koji će biti održan u Beogradskoj areni 20. marta, naći će se u prodaji od petka u podne.

Nastavak na Popboks...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulaznice za Rammstein u prodaji od petka 23. oktobra

Izvor: Kontra magazin, 21.Okt.2009

Ulaznice za koncert grupe Rammstein, koji će se održati u Beogradskoj areni 20.marta. 2010, naći će se u prodaji od petka, 23. oktobra u podne, na sledećim prodajnim mestima: biletarnica Beogradske arene, Bilet servis, Eventim, kao i putem sajtova www.arenabeograd.com i www.tickets.rs. Cena...

Nastavak na Kontra magazin...

"Ramštajn" 20. marta u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 21.Okt.2009

Kontraverzni nemački metal bend "Ramštajn" nastupiće 20. marta u Beogradskoj areni, a ulaznice za koncert biće u prodaji od petka, 23. oktobra, saopštila je danas "Arena".

Nastavak na Večernje novosti...

'Ramštajn' na proleće u Areni

Izvor: RTV Pink, 22.Okt.2009, 13:08

Nemačka grupa . . . Kontraverzni nemački metal bend "Ramštajn" (Rammstein) nastupiće 20. marta u Beogradskoj areni, a ulaznice za koncert biće u prodaji od petka, 23. oktobra. .

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Popboks. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Popboks. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.