Nepoznata žena iz Marvelovog filma konkurencija glavnom glumcu: Dajte joj Oskara VIDEO

Izvor: B92, 01.Jul.2022, 14:18

Nepoznata žena iz Marvelovog filma konkurencija glavnom glumcu: "Dajte joj Oskara" VIDEO

Pored Elizabet Olsen, Rejčel Makadams, Džona Krasinskog i Benedikta Kamberbača, u filmu "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" jedna žena privukla je svu pažnju na sebe pojavljivanjem u samo jednoj sceni.

Gotovo na početku novog filma gledaoci su uočili ženu, čiji identitet još nije potvrđen, kako sedi iza Stivena Strejndža (Benedikt Kamberbač) na venčanju Kristin Palmer (Rejčel Makadams).

Dok Strejndž ćaska sa Nikom Vestom (Majkl Stalbarg), mnogima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pažnju privukla statistkinja koja je bila u tom kadru. Naime, ona se pretvarala da razgovara s nekim van opsega kamere, a zatim je gledala svuda oko sebe i pravila grimase. Svim snagama se trudila da ne pogleda u kameru.

Ovaj isečak iz filma ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama i mnogi se pitaju ko je žena koja je, kako pišu, "imala performans svog života".

Tviter je pun šaljivih komentara o "novoj zvezdi".

"Agent joj je rekao da je ovo uloga njenog života i ona se potrudila", "Ona je zvezda", "Dajte joj Oskara, zaslužila ga je", "Ona je zapravo glavni lik", "Njoj treba sopstveni Disney+ show", neki su od komentara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nepoznata žena iz Marvelovog filma konkurencija glavnom glumcu

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Jul.2022, 11:02

​Pored Elizabet Olsen, Rejčel Makadams, Džona Krasinskog i Benedikta Kamberbača, u filmu "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" jedna žena privukla je svu pažnju na sebe pojavljivanjem u samo jednoj sceni.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.