DODELJENE ZLATNE MALINE: Proglašeni najgori film i najgori glumac u prošloj godini

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 09:09

DODELJENE "ZLATNE MALINE": Proglašeni najgori film i najgori glumac u prošloj godini

U susret dodeli Oskara.

Nagrade "Zlatna malina" za najgora ostvarenja u svetu filma u 2020. dodeljene su u juče u Los Anđelesu, među kojima je kao najgori film 'nagrađen' "Apsolutni dokaz", u kojemu je i najgori glumac Majk Lindel, a nagradu je dobio i bivši Trampov advokat Rudi Đulijani.

Majk Lindel je američki biznismen koji je podržavao Donalda Trampa i širio lažne vesti o nameštenim američkim izborima. Takođe, propagirao je ekstrakt >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << toksične biljke oleandrin kao lek protiv koronavirusa.

Nagrade "Zlatna malina" (Golden Raspberry Award ili skraćeno Razzie) dodeljuju se od 1981. dan pre dodele nagrada Oskar za najbolje u filmskoj industriji.

Đulijani je Zlatnu malinu dobio kao najgori sporedni glumac u filmu "Borat 2".

Najviše tih nagrada, tri, pripalo je protagonistima filma "Muzika" to jest ima najgoru glavnu i sporednu glumicu Kejt Hadson i Medi Zigler, i najgoru režiserku Siju.

Nagrade "Zlatna malina" za 2020. dobili su i film "Dulitl" kao najgori rimejk, a film "365" za najgori scenario.
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dodeljene Zlatne maline za najgore filmove i glumce

Izvor: Danas, 25.Apr.2021

Kao i svake godine uoči dodele prestižnog Oskara, u Los Anđelesu su dodeljene satiričine američke filmske nagrade, Zlatne maline za najgora ostvarenja, a neslavnu titulu najgoreg filma ove godine je dobilo ostvarenje "Absolute Proof", preneli su danas američki mediji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.