Sestra Ksenije Pajčin STASALA U PRAVU LEPOTICU: Sličnost sa pokojnom pevačicom ostavlja BEZ DAHA (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2024, 16:16

Sestra Ksenije Pajčin STASALA U PRAVU LEPOTICU: Sličnost sa pokojnom pevačicom ostavlja BEZ DAHA (FOTO)

Mia zauvek čuva uspomenu na Kseniju, a danas je lepa i uspešna poslovna dama.
Jedna do najšarmantnijih pevačica, Ksenija Pajčin, tragično je nastradala 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Beogradu usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.
Sestra tragično preminule pevačice Ksenije Pajčin, Mia Pajčin, prava je lepotica i neverovatno liči na pokojnu sestru. Uspešna mlada dama zaposlena je u gejming industriji i uspešna je u svom poslu. Mia se jednom prilikom oglasila javno i govorila je za medije o Kseniji.
- Sestra mi je bila idol. Gde god da se pojavi, svi su je voleli, obožavali... bila je jako popularna. Nekada sam želela...
Pogledaj vesti o: Ksenija Pajčin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.