Pronađeni mrtvi K. Pajčin i F. Kapisoda

Izvor: Politika, 16.Mar.2010, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađeni mrtvi K. Pajčin i F. Kapisoda

Ksenija Pajčin (33) pevačica i Filip Kapisoda (23) , maneken pronađeni su u utorak uveče oko 19 časova mrtvi u stanu Pajčinove u Nikšićkoj ulici 6, u Beogradu.

Pokraj njihovih tela stajao je pištolj, a na telu su bile vidljive prostrelne rane.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, reč je o ubistvu i samoubistvu.

Na mestu događaja čulo se, da je ubijeni par u lokvi krvi pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Ksenijina majka kojoj je bilo sumnjivo što Pajčinova juče u toku dana nije odgovarala na telefonske pozive.

Biografije Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode

Pop pevačica Ksenija Pajčin, koja je s manekenom Filipom Kapisodom pronađena mrtva u stanu na Voždovcu, rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu.

Osnovnu školu „Filip Kljajić Fića” završila je na Banovom Brdu, a srednju Petu ekonomsku u Rakovici.

Karijeru je započela kao igračica u diskotekama. Potom postaje članica muzičke dens grupe „The Duck”. Sa hitom „Dačo volim te”, grupa je postigla popularnost među mlađom publikom, a ona je skrenula pažnju na sebe.

Nastavila je karijeru snimivši prvi od svoja dva albuma „Ksenija”, sa popularnom pesmom „Sviđa mi se on”, a bila je vlasnica plesne škole u Beogradu.

Nastupala je na mnogim manifestacijama i takmičenjima, kao i dobrotvnornim koncertima.

Kratko vreme je bila asistent-voditelj u emisiji Milovana Ilića Minimaksa na televiziji Palma.

Važila je za jednu od najseksipilnijih javnih ličnosti u Srbiji i zbog toga je veoma često bila tema raznoraznih estradnih glasina.

Kapisoda je rođen 1987. godine u Cetinju, bavio se rukometom, kao i njegov brat Petar, a potom se posvetio karijeri manekena.

Tela Pajčin i Kapisode pronašla je pevačicina majka u svom stanu, sa prostrelnim ranama, rečeno je Tanjugu u MUP-u Srbije.

U MUP-u su naveli da je istraga u toku, ali da je najverovatnije reč o ubistvu i samoubistvu.

B.R.

[objavljeno: 16/03/2010.]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.