Ovo je SESTRA KSENIJE PAJČIN! Mnogi kažu da veoma liči na nju, a evo kako ona pamti svoju sestru... (FOTO)

Izvor: Prva.rs, 15.Mar.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je SESTRA KSENIJE PAJČIN! Mnogi kažu da veoma liči na nju, a evo kako ona pamti svoju sestru... (FOTO)

"Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom", rekla je svojevremeno Mia o starijoj sestri.
"Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove", navodila je Ksenijina sestra, koja može da se pohvali nesvakidašnjom lepotom.
Tamna kosa, lepe crte lica, pune usne..."kao božiji anđeo prelepa", napisao je jedan pratilac. Nije ni čudo što na društvenim mrežama atraktivna Mia ima veliki broj pratilaca, jednog dana volela bi da postane uspešna glumica, piše Blic.


Pogledaj vesti o: Ksenija Pajčin

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.