Ovako je Dragana Mirković opisala Kseniju Pajčin! VIDEO

Izvor: Svet plus, 09.Dec.2016, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Dragana Mirković opisala Kseniju Pajčin! VIDEO

Dragana Mirković, emotivnom porukom direktno iz Beča, obratila se prisutnim gostima u jednom beogradskom klubu, gde je održano veče pod nazivom "Ksenija je tu".

Folk diva,  prisetila se vremena kada je sarađivala sa Ksenijom i opisala mladu pevačicu kao veoma lepu i dragu osobu, pomalo nemirnog duha. "Ksenija je bila neverovatno lepa, energična i uvek svoja, pomalo i nemirna. Gde god se pojavila bilo je nemoguće da ostane neprimećena i imala sam ponekad osećaj >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da joj to jako smeta. Kad smo se poslednji put čule, rekla mi je da je srećna jer je pronašla mir u sebi.  Bila je kod mene na televiziji i rekla voditelju Stevici da mi prenese da ima nešto veoma važno da mi kaže. Nikad nisam saznala šta je to tako važno što ima da mi kaže", ispričala je setno Dragana.

Podsetimo, Ksenija Pajčin preminula je 2010. godine, kada je njen tadašnji dečko Filip Kapisoda, prvo ubio nju, a potom izvršio samoubisto u stanu na Voždovcu.
Pogledaj vesti o: Ksenija Pajčin

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.