Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda - Lekari su mogli samo da konstatuju smrt

Izvor: Blic, 17.Mar.2010, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda - Lekari su mogli samo da konstatuju smrt

Emisija "Hitna pomoć" TV B92 večeras je prikazala dolazak lekarske ekipe u Nikšićku ulicu 6, gde je maneken Filip Kapisoda ubio pevačicu Kseniju Pajčin, pa sebe. Policija nije dozvolila novinarskoj ekipi da uđe u stan, a lekar Ognjen Jeličić ispričao šta je zatekao u stanu Ksenije Pajčin prilikom dolaska.

"Ispred zgrade nas je dočekala Patrola Mupa. Bilo je dosta sveta, bila je blokirana ulica. Policajci su nam tada rekli da je reč o dve javne ličnosti", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << doktor Jeličić.

Obdukcija na VMA

Istražni sudija Višeg suda u Beogradu naložio je da se izvrši obdukcija i toksikološka analiza radi utvđivanja uzroka smrti Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode, rekla je danas Tanjugu portparol suda Dušica Ristić. Analize će po naredbi istražnog sudije, koji je i obavio uviđaj, obaviti Vojno-medicinska akademija.

"U stanu smo zatekli žensku osoba naslonjenu na ulazna vrata bez znakova života, bez disanja i srčane aktivnosti, a okolo je bila velika količina krvi. Na metar - metar i po od nje zatekli smo muškarca takođe s prostrelnom ranom glave i dosta, dosta krvi na podu oko njega. Ukoliko se radi o smrtnom slučaju, Hitna pomoć zavšava delatnost, piše potvrdu o smrti i prepušta slučaj policiji", rekao je Jeličić.

I doktorka Nada Macura iz Gradskog zavoda za hitnu medicinsku pomoć rekla je magazinu "Puls" da je njihova služba dobila poziv od policije u 19.02 sati, i da su već u 19.06 bili na adresi.

- Ispred zgrade je već bilo mnogo sveta, a policija je lekare sprovela do stana. Nažalost, oni su samo mogli da konstatuju smrt muškarca i ženske osobe.
Pogledaj vesti o: Ksenija Pajčin

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.