Karleuša postupila kao Ksenija Pajčin, zato se Vranješ SVETI! Psihijatar opominje na KOBNU GREŠKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2020, 10:11

"Karleuša postupila kao Ksenija Pajčin, zato se Vranješ SVETI!" Psihijatar opominje na KOBNU GREŠKU

Jovan Marić ističe da "veština raskida" može biti ključna u izbegavanju tragičnog ishoda...

Na današnji dan, da je živa, pokojna pevačica Ksenija Pajčin napunila bi 43 godine.

Na nju je 16. marta 2010. godine u njenom stanu na Voždovcu u Nikšićkoj ulici pucao tadašnji dečko Filip Kapisoda, koji ju je usmrtio, a zatim izvršio samoubistvo. Njihova tela sa prostrelnim ranama pronašla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Ksenijina majka Ljubica, a komšije su tada rekle policiji da su se oko 16 časova i 30 minuta čula dva pucnja, dok je pištolj pronađen pored njihovih beživotnih tela.

U nizu estradnih ljubavi ova se završila tragično, a nedavno je za portal Srbija Danas poznati psihijatar Jovan Marić progovorio o skandalu između pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa, navodeći njihov primer kao okidač za loše poteze koje mogu da dovedu do kobnih posledica.

- Da bi se veze završila kako treba vi morate da posedujete takozvanu "veštinu raskida". To znači da kada dođe do kraja, morate tu osobu da uverite da vi niste dobri za nju, da bi vas ona ostavila ili da jednostavno otvoreno i ljudski sa njom razgovarate. Karleuša je to verovatno učinila na veoma surov način i zato je druga strana imala potrebu da se osveti, pa je tako i došlo do čitave afere - rekao je Marić, a Vranješ je to na neki način i rekao u emisiji kada je zaključio da bi samo jedan pevačicin poziv rešio sve (detaljnije OVDE).

- Isto je postupila, veoma surovo i Ksenija Pajčin, koja je javno za Kapisodu rekla da je samo lepo lice i da nema ništa u glavi, a to se kako svi znamo nije dobro završilo. Moramo znati i kako da prekinemo vezu, da druga strana ne bi uradila nešto kobno sebi, ali i nama -  savet je psihijatra.

Detaljnu analizu Jovana Marića o slučaju Karleuša - Vranješ pročitajte klikom OVDE.

(VIDEO) "SANJA I JA SMO SE SVAĐALI NA KRV I NOŽ" Nikola Đorđević otkrio detalje veze sa pevačicom grupe "Hurricane"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.