Danas bi proslavila 46. rođendan - Ksenija Pajčin, princeza beogradskog asfalta bila sinonim za lepotu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 13:53

Danas bi proslavila 46. rođendan - Ksenija Pajčin, princeza beogradskog asfalta bila sinonim za lepotu

Jedna od najpopularnijih ličnosti estrade s' kraja devedestih, danas bi slavila rođendan.

Bila je bila fatalna žena, ali nesrećna žena, a njena životna priča pogodna je za filmsko platno.

Ksenija Pajčin bila je jedna od najpopularnijih i najzgodnijih pevačica, a tragično je nastradala pre 11 godina, 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu u Beogradu usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

- Nikada me niko nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam - pričala je tada Ksenija.

Ksenija je bila ženski pandan opasnim momcima. Nije se ničega plašila i živela je za adrenalin. On tome najbolje svedoči Kristijan Golubović sa kojim je bila u kratkotrajnoj, "klinačkoj vezi", kako on kaže:

- Ona je bila fatalna devojka, onako lepa, dok je bila prirodna. Ali ta njena energija, ona je isto strelac kao i ja, bila je malo... tada nisi mogao da je zaustaviš. Jednostavno sedneš s devojkom u kafanu, a ona poruči duplo pivo. Ja joj kažem a zašto duplo kad možeš jedno da popiješ, pa posle ćeš drugo. Ne bi trebalo uopšte da piješ pivo, a ona me na to pita Zašto?, ja kažem: Ne znam damu koja pije pivo - ispričao je svojevremeno.

- Dame ne postoje, postoje devojke, i to šašave, kaže ona meni. Ja sam šašava devojka i počne da se smeje, pa ono pivo prospe i kaže: Sad mi donesi tri dupla piva. I vidiš da je ona stvarno šizibizi - rekao je Kristijan Golubović.

Njen divlji karakter ni jedan muškarac nije mogao da isprati. Želela je da bude dominantna u vezi i zato bi se svaka završavala, jer muškarci to nisu mogli da podnesu. I dugo je tragala za savršenim, sve do sudbonosnog sustreta u Crnoj Gori.

Tridesetdvogodišnja Ksenija je tada upoznala 10 godina mlađeg Filipa Kapisodu. Razlika u godinama im nije u početku smetala, ona je čak igovorila da je on jedini koji je zaista razume i može da je isprati.

Oboje su osećali potrebu da budu neprestano zajedno, a kada to nije bio slučaj, dolazilo je do nervoze, tenzije i velikih svađa. Nakon brojnih raskida i pomirenja, oni su počeli da žive zajedno u njenom stanu u Beogradu. Ali, ta ljubav je bila fatalna i nažalost se okončala velikom tragedijom.

Kseniju je, u njenom stanu na Voždovcu pre 13 godina usmrtio Filip, koji je nakon toga sebi oduzeo život. Njihova tela pronađena su sa prostrelnim ranama od vatrenog oružja.

O razlozima ubistva mnogo se spekulisalo, a kao glavni navedena je ljubomora. Međutim, detektiv Braca je otkrio o da je motiv mnogo kompleksiniji i da se radi o preljubi mladog Crnogorca.

Ksenija je u noći ubistva otkrila da je vara sa bliskom prijateljicom i zapretila je da će napraviti ogroman skandal. U panici Filip ju je upucao, a potom je zbog sramote i griže saveti ubio i sebe. Da li je ovo zaista pravi razlog, nikada nećemo saznati, a sada više nije ni bitno.
Pogledaj vesti o: Ksenija Pajčin

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.