U Kosovskoj Kamenici održan skup PDS

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 23:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kosovskoj Kamenici održan skup PDS

U Kosovskoj Kamenici danas je održan skup Progresivne demokratske stranke (PDS) kosovskog ministra za rad Nenada Rašića, na kojem su predstavljeni kandidati za parlamentarne izbore na Kosovu, zakazane za 8. jun.

Skup, koji je počeo s himnom Srbije "Bože pravde", održan je u Domu kulture i prisustvovalo je 400 građana.

Rašić je rekao da će Srbi, pored svih nedaća koje su imali, poslali jasnu poruku svima da će ostati na Kosovu.

- Ostajemo na svojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zemlji u našoj kući, na našoj okućnici, ovde su i groblja naših predaka, ovde su naše i crkve i manastiri. Mi smo stvorili ovu zemlju i niko nema prava da odlučuje u naše ime - rekao je Rašić.

Kandidat iz Kamenice Predrag Đorđević pozvao je građane na jedinstvo zajedničku borbu za opstanak Srba na Kosovu, u koju će krenuti 8. juna.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Rašić: Ostajemo na našoj zemlji

Izvor: B92, 02.Jun.2014, 00:17

Kosovska Kamenica -- U Kosovskoj Kamenici danas je održan skup Progresivne demokratske stranke (PDS) kosovskog ministra za rad Nenada Rašića...U Kosovskoj Kamenici su predstavljeni kandidati za parlamentarne izbore na Kosovu, zakazane za 8. jun...Skup, koji je počeo s himnom Srbije "Bože pravde",...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.