Edi Rama spremio novi plan za lažno Kosovo! Lično će se postarati, a u svemu mu pomaže Cakaj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2019, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Edi Rama spremio novi plan za lažno Kosovo! Lično će se postarati, a u svemu mu pomaže Cakaj!

Iz navodno dobro informisanih izvora portala sugeriše se da inicijativu za otvaranje podružnice SP na tzv. Kosovu podržava i sam predsednik tzv. Kosova Hašim Tači

Očekuje se da će politički krug samoproglašenog Kosova ovih dana postati znatno veći.

Pored Milaima Zeke koji je nedavno najavio aktivno učešće svoje već formirane Evroatlantske stranke na predstojećim izborima na tzv. Kosovu, u širi krug ulaze Balistička stranka zajedno sa Strankom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za interakciju, koje planiraju da ovog leta postanu i službeno registrovane.

Zasebno formirani krug Socijalističke partije planira da u Prištini osnuje Edi Rama, a u tome mu prema navodima kosovskih medija pomaže Gent Cakaj.

Naime, Siri.net Kosovo preko svojih izvora saznaje da će ogranak Socijalističke partije Edi Rame navodno predvoditi ministar spoljnih poslova na samoproglašenom Kosovu.

Iz navodno dobro informisanih izvora portala sugeriše se da inicijativu za otvaranje podružnice SP na samoproglašenom Kosovu podržava i sam predsednik tzv. Kosova Hašim Tači.

Postoje i dodatne tvrdnje da će se Cakaju na ovom putu pridružiti i kolega iz Albanije, odnosno ministar prosvete Besa Šahini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.