Državni vrh večeras o platformi za Kosovo

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2012, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Državni vrh večeras o platformi za Kosovo

Tekst srpske državne Platforme o Kosovu ponovo će večeras biti tema razgovora državnog vrha Srbije, odnosno šefova stranaka vladajuće koalicije, saznaje B92. Mesto sastanka je promenjeno i, umesto na Andrićevom vencu u zgradi Predsedništva, državni vrh se sastaje u vili Bokeljka, jednoj od rezidencija Vlade Srbije.

Tekst srpske državne Platforme o Kosovu ponovo će večeras biti tema razgovora državnog vrha Srbije, odnosno šefova stranaka vladajuće koalicije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<  

U Predsedništvu navode da je Platforma spremna i da bi trebalo da bude predstavljena u drugoj polovini sledeće nedelje, što je potvrdio i premijer Ivica Dačić. Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je ranije za beogradske medije da je platforma realistična.

 

Srbi sa Kosova kažu da će njihovi interesi biti pravedno zastupljeni.

 

B92 saznaje da će na večerašnjem sastanku biti reči i o nesuglasicama u vladajućoj koaliciji, a pozvani su i neki direktori javnih preduzeća, jer postoji nezadovoljstvo njihovim radom.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Državni vrh večeras o platformi za Kosovo

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Dec.2012

BEOGRAD - Tekst srpske državne Platforme o Kosovu ponovo će večeras biti tema razgovora državnog vrha Srbije, odnosno šefova stranaka vladajuće koalicije, saznaje B92.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.