Ni suzavac nije pokvario Čolin koncert u Zetri!

Izvor: Scandal.rs, 30.Nov.2014, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ni suzavac nije pokvario Čolin koncert u Zetri!

Autor: Ivan Vuković

Ni bačeni suzavac nije uspeo da pokvari koncert Zdravka Čolića u Zetri! Čola je sinoć u svom rodnom Sarajevu pred prepunom Zetrom priredio spektakularni koncert koji je trajao skoro tri sata, i za koji se tražila karta više.

“Dobro veče Sarajevo i dobrodošli. Prošle su četiri godine od kada smo se zadnji put videli u Sarajevu, na Koševu. Proći ćemo kroz neko vreme, vrati ćemo se na stare pesme , pevaćemo i nove sa albuma ‘Vatra >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i barut’”, rekao je Čolić, pozdravivši publiku iz cele regije.

Koncert je Zdravko otvorio svojom dobro poznatom numerom “Sinoć nisi bila tu”.

Publika je horski pevala zajedno hitove, “Ti živiš u oblacima mala”, “Esma”, Krasiva”, “Zar se nismo shvatili”, “Merak mi je”, “Zagrli me”, “Ti možeš sve”……nizale su se pesme koje je Čolić izveo uz odličnu plesnu pratnju i scenografiju.

Posebne emocije u prepunoj Zetri izazvala je numera “Čajorije šukarije”, “Okano”, te “Ti si mi u krvi”, koju je otpevao pred sam kraj koncerta. Dobro poznata numera “Sarajevo” one nešto starije podsetila je na Olimpijadu.

Incident koji se dogodio kada je ispred dvorane Zetra tokom koncerta bačen suzavac nije omeo publiku da uživa u spektaklu i Čolića vrati na bis kako bi sa njim otpevali balade “Što ti dadoh” i “Ti si mi u krvi”.

Koncert je pratio veliki broj novinarskih ekipa iz BiH i regiona, kao i mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i političkog života.

Na partiju koji je organizovan posle koncerta , Zdravko se sreo sa mnogobrojnim prijateljima i kolegama.

Foto: Life Content
Pogledaj vesti o: Zdravko Čolić

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ČOLA JAČI OD SUZAVCA: Čuveni pevač održao spektakularan koncert u Sarajevu! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Nov.2014

Manji incident koji se dogodio kada je u blizini dvorane "Zetra" tokom koncerta bacen suzavac nije omeo publiku da uziva u spektaklu i Čolića vrati na bis kako bi sa njim otpevali balade "Što ti dadoh" i "Ti si mi u krvi"..Najveća regionalna zvezda, Zdravko Čolić, sinoć je u svom rodnom Sarajevu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.