Tadić: Izbori po dobijanju kandidature

Izvor: TvojPortal.com, 02.Apr.2011, 17:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Izbori po dobijanju kandidature

BEOGRAD, 2. aprila 2011. (Beta) - Izbori u Srbiji treba da budu održani nakon što zemlja dobije status kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, poručio je u danas predsednik Srbije i Demokratske stranke Boris Tadić.


"Smatram da izbori treba da se održe odmah po dobijanju statusa kandidata za >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << članstvo Srbije u Evropskoj uniji", rekao je Tadić na sednici Glavnog odbora DS-a u Beogradskom Sava centru.

Tadić se, takodje, osvrnuo i na rad vlade, za koju je rekao da "nije najsavršenija".

"Ova vlada nije najsavršenija, ima svoje slabosti. I ja je kritikujem, kao i gradjani", rekao je Tadić i istakao da je i premijer Mirko Cvetković svestan te činjenice, kao i da ulaže "ogromne napore" da poboljša rad vlade.

On je istakao da Srbija "nije nikad bila bliža" dobijanju statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji, ali je i upozorio da je za ostvarenje tog cilja potrebno izbeći "političku nestabilnost i jačanje onih snaga koje su protiv približavanja Srbije EU".
 

TadićvladaDS
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.