SK: Danilović je već predsednik KSS?

Izvor: N1 televizija, 08.Dec.2016, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SK: Danilović je već predsednik KSS?

Legendardni Predrag Danilović jedini je kandidat za predsednika Košarkaškog saveza Srbije, saznaje Sport klub. U četvrtak u podne istekao je rok za prijave, a nekadašnji predsednik KK Partizan jedini je podneo kandidaturu.

Ostaje još da se održi sastanak Komisije KSS, na kojoj bi trebalo da se verifikuje da je Danilović jedini kandidat.

Izborna Skupština će biti održana 15. decembra, a Danilović će biti jedini kandidat da sedne u predsedničku >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << fotelju koja je prazna pd 28. oktobra kada je Dragan Đilas podneo ostavku.

Tokom igračke karijere Danilović je nosio dres Partizana, Virtusa u dva navrata (1992-1995, 1997-2000), kao i Majamija i Dalasa u NBA ligi.

Dvaput je bio šampion Evrope, sa Partizanom i Virtusom, a sa reprezentacijom je četiri puta bio prvak Evrope i osvojio je srebro na Olimpijskim igrama 1996. godine.
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije,   Partizan,   Izbori

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danilović jedini kandidat za predsednika KSS

Izvor: B92, 08.Dec.2016

Doskorašnji predsednik KK Partizan Predrag Danilović najverovatnije će naslediti Dragana Đilasa na poziciji predsednika Košarkaškog saveza Srbije...Danilović je jedini predao kandidaturu za predsednika KSS pre isteka roka u četvrtak u podne...Izbori za novog čelnika srpske košarke su 15. decembra,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.