Koštunica: Vreme je za novu politiku

Izvor: S media, 06.Dec.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica: Vreme je za novu politiku

Predsednik Demokratske stranke Srbije (DŠ) Vojislav Koštunica poručio je danas da je sazrelo vreme za novu politiku i utvrdjivanje novog državnog cilja, a to je politički i vojno neutralna i ekonomski stabilna Srbija.

Jeremić: Lobiranje za kandidaturu

Dežer: Pomaci u razgovorima Beograda i Prištine

Nikolić: Znam ko me svađa sa Vučićem! (VIDEO)

"Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Srbija 9. decembra ne dobije kandidaturu za ulazak u Evropsku uniju gradjani neće ništa izgubiti. Pritisci i ucene oko dobijanja kandidature, kojih je ovih dana sve više, dobar su povod da se konačno povede ozbiljna rasprava kojim putem zemlja treba dalje da ide", istakao je Koštunica u izjavi za javnost.

Koštunica je poručio da, umesto dosadašnjeg cilja da Srbija postane članica EU, novi nacionalni cilj treba da bude politički i vojno neutralna i ekonomski stabilna Srbija.

"Naš je interes da imamo dobru i razvijenu ekonomsku saradnju sa državama EU, kao i sa svim drugim državma. Jedino dobro i pravo rešenje za Srbiju je da se uspostavi nacionalno jedinstvo oko ove nove nacionalne politike", istakao je Koštunica.

(Beta)
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.