Jeremić: Ako hoćete da se rešite Kosova, glasajte za Vučića

Izvor: Beta, 23.Jul.2019, 22:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić: Ako hoćete da se rešite Kosova, glasajte za Vučića

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je danas da bi svi koji žele da se "reše" Kosova i Metohije trebalo da glasaju za predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpsku naprednu stranku (SNS)."Ako želite da se rešite Kosova, glasajte za Vučića. Kosovo i Metohija može postati nezavisna država samo potpisom srpske ruke na sporazumu koji bi omogućio članstvo Prištine u UN. Ne smemo dozvoliti Vučiću da to učini", rekao je Jeremić u Pančevu u razgovoru sa gradjanima i članstvom organizacija i stranka članica Saveza za Srbiju (SZS).Jeremić je najavio da će SZS "u narednih mesec dana ili možda malo više" doneti konačnu odluku da li ima smisla učestvovati na predstojećim republičkim i lokalnim izborima."Predsednik SNS-a i lider režima Aleksandar Vučić rekao je da je spreman da pozove medjunarodne posmatrače da provere birački spisak. To je tek jedna u moru stvari potrebnih da bi bili stvoreni uslovi za fer i poštene izbore", rekao je Jeremić.Jeremić je dodao da režim ne pokazuje bilo kakve znake spremnosti da obezbedi uslove za fer i demokratske izbore."SZS, a verujem i ostale stranke prave opozicije, neće učestvovati na izborima i neće dati legitimitet izbornom procesu ako ne budu obezbeđeni elementarni uslovi za fer izbore. Takvi uslovi nikada ...
Pogledaj vesti o: Kandidatura Srbije

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurić: Licemerni Jeremić pere savest napadajući Vučića

Izvor: RTV Pink, 23.Jul.2019

Potpredsednik SNS Marko Đurić izjavio je večeras da je Vuk Jeremić rešio Srbiju Kosova i Metohije, fabrika, ugleda, novca, vojske i sada pere savest napadajući predsednika Aleksandra Vučića koji se za KiM bori, fabrike dovodi i Srbiju uspravlja sa kolena.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.