Ivica Dačić primio u posetu novog ambasadora Rusije

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Jul.2019, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivica Dačić primio u posetu novog ambasadora Rusije

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i novi ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko razgovarali su danas o ekonomskim odnosima, pitanju Kosova i Metohije i saradnji u međunarodnim organizacijama, saopšteno je iz tog ministarstva.

Dačić je ambasadora primio u posetu povodom njegovog stupanja na dužnost i izrazio >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zadovoljstvo što će on, kao dobar poznavalac regiona, predstavljati Rusku Federaciju u Srbiji.

Oni su razgovarali i o obostranom interesu za unapređenje bilateralnih odnosa dve zemlje, koji su inače dobri i razvijaju se, ;navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ivica Dačić primio u posetu novog ambasadora Rusije

Izvor: Danas, 23.Jul.2019

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i novi ruski ambasador u Beogradu Aleksandar Bocan-Harčenko razgovarali su danas o ekonomskim odnosima, pitanju Kosova i Metohije i saradnji u međunarodnim organizacijama, saopšteno je iz tog ministarstva. Članak Ivica Dačić primio u posetu novog ambasadora...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.